Examensarbete

Vi ger dig möjlighet att testa dina kunskaper, omsätta teori till praktik, och få nya perspektiv och kunskaper att bära med dig. Samtidigt hoppas vi att ditt examensarbete och dina kreativa idéer kan bidra till vår fortsatta utveckling.

Examensarbete

Ett examensarbete ger både dig som student och Södra en möjlighet till att lära känna varandra. Vi får visa upp oss som en framtida möjlig arbetsgivare och du får möjlighet att visa oss din kompetens och inspirera oss med nya idéer och perspektiv. Ett examensarbete ger dig möjlighet att knyta nya kontakter värdefulla för både dina studier och för framtiden.

Vi söker studenter med nyfikenhet, passion, drivkraft och förändringsförmåga och kunna ge dig möjligheten att få arbeta med inspirerande och utvecklande frågor och samtidigt ge utrymme för dig att utmana oss till fortsatt ständiga förbättringar. 

Varför examensarbete på Södra?

"Jag gillar långsiktighetstänket och framåtandan som finns här. Det är ett företag där man hjälps åt och som har ett driv vilket lockade mig

Oscar Karlsson, tidigare student på Skogskandidatprogrammet vid Linnéuniversitetet i Växjö

"Examensarbete är ett sätt att knyta kontakter med duktiga studenter och genom dem sprida goodwill för företaget" Kristina Puke Bondesson, HR-specialist

Frågor och svar om examensarbete på Södra

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor